Wegens succes uitgebreid!

De Barometer Plus

Er is gebleken dat er veel animo is voor ons televisieprogramma. Dit blijft niet geheel onopgemerkt! Wegens groot succes is ons televisieprogramma ‘De Barometer” verlengd! Het succes van het programma trekt nog steeds aan en dit maakt ook nieuwe ondernemersverhalen mogelijk. Vanaf 28 September kunt u driemaal een half uur genieten van inspireerde ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren.

De Barometer Plus is te zien op zaterdag om 16:00, zondag om 10:00 en dinsdag om 15:30.

De Barometer Plus

Wegens succes is De Barometer uitgebreid! Het succes van het programma trekt nog steeds aan en dit maakt ook nieuwe ondernemersverhalen mogelijk.

De ondernemer

De ondernemers achter de organisatie krijgen op deze manier een gezicht. Waarom werkt de ondernemer elke dag tot in de late uurtjes om vervolgens ’s ochtends vroeg een vergadering te leiden? Wat drijft deze persoon om nooit op te geven en elke tegenslag als een nieuwe kans te beschouwen? Waar haalt een ondernemer de passie voor zijn vak vandaan?

Aflevering gemist?

Bekijk alle afleveringen terug via het platform van RTL XL. Ondernemers delen de ins en outs van hun bedrijf.

Lees meer

Deelnemen aan het programma?

Word zichtbaar in het RTL Z Programma “De Barometer” en inspireer kijkers met uw passie of bedrijf!

Lees meer

Elke zondag op RTLZ

Elke aflevering een ander thema met andere succesverhalen. Elke zondag 17:30 bij RTL Z.

Lees meer

Thema's in de uitzending

Veiligheid

Transport

ICT

Logistiek

Medical

Bouw

Economie

Horeca

Techniek

Presentatie

Maak kennis met Annemarie Brüning! Als ervaren presentatrice kan zij zich inleven in uw wensen. Van een bedrijfsfilm, zakelijk tv-format of een e-learning tot het presenteren van een tv-programma over de zakelijke markt is Annemarie, Uw Presentatrice.

Zo is zij het gezicht van diverse RTL programma’s en kunt u haar terugzien als presentatrice bij Hart van Nederland op SBS 6. Maar ook presenteert zij het weer en verkeer voor Radio 538 en is zij een graag geziene gast op grootschalige maar ook kleine congressen en evenementen. Zo presenteerde ze de KPN Channel Awards, het wereldrecord Speeddaten en het Lean Six Sigma Seminar.

Onze partners

Ook met jouw bedrijf en passie op RTLZ?